در این مقاله 8 صفحه ای به بررسی امکان سبک کردن بتن پاشنه تیرچه پرداخته است به طوری که در عین سبک بودن، شمع بندی آن نیز حذف گردد. در این مقاله مدلسازی های انجام گرفته با نرم افزار Ansys بوده و در عین حال مطالعات آزمایشگاهی نیز انجام گرفته و این سیستم به تیرچه های بتنی خود ایستا نام گرفته است.
دانلود مقاله مواد درزبندی کانال های بتنی با ماسه آسفالت
این مقاله 8 صفحه ای که در همايش ملی مديريت شبكه های آبياری و زهكشی در سال 1385 ارائه شده است در مورد مواد درزبندی درز های انقباض و انبساط آزمایشات خوبی را انجام داده است.
چکیده:
با توجه به لزوم پرنمودن درزهای ایجاد شده در قطعات بتنی لاینینگ کانالها و استفاده از مصالح و ترکیباتی که بتواند جوابگوی مشخصات فنی مواد پرکننده درزها باشد در این تحقیق سعی گردیده، با توجه به اینکه ماسه آسفالت از جمله مصالحی است که جهت این منظور استفاده می شود بهترین ترکیب ساخته شده معرفی گردد. در این تحقیق ضمن معرفی انواع درزهای مورد استفاده در کانال های آبیاری و زهکشی، به شناخت و معرفی مصالح ماسه آسفالت پرداخته شده، میزان مصرف و نسبت اختلاط مصالح با یکدیگر تعیین می گردد. لذا جهت رسیدن به ماسه آسفالت مطلوب نمونه های مختلف آزمایشی ساخته شد که پس از یک دوره بررسی بهترین نمونه آزمایشی جهت این منظور در استان خوزستان معرفی می گردد.
دانلود مقاله بررسی مهم ترین تفاوت های سازه های بتنی و فولادی
چکیده:
ساختمان های موجود به دلایلی همچون طرّاحی بر حسب آئین نامه های قبلی، تغییر در کاربری ساختمان، اضافه نمودن طبقات جدید به ساختمان موجود، عدم رعایت موارد فنّی در حین اجرا، و مهم تر از همه عدم توجّه به نوع اسکلت سازه ای مورد نیاز، …
قلعه سیب را سیاسی ترین بخش از تاریخ شهرستان سراوان می دانند. جایی که بر اساس متون تاریخی، اولین منطقه در شرق بلوچستان بود که نیروهای ناصرالدین شاه در سال ۱۲۵۷ به آنجا رفتند تا تحرکات منطقه را زیر نظر بگیرند. با این حال، عمر این قلعه به سال ها قبل از قاجاریان بر می گردد. یعنی در دوره صفویه که طایفه بزرگزادهها شروع به ساخت آن کردند و در سال های بعد، حکومت های دیگر آن را گسترش دادند. این قلعه بعد از دوران صفویه محل سکونت حاکمان شد و در عصر افشاریه یکی از اصلی ترین مقرهای نادرشاه به حساب می آمد.
بسیاری از معماران و طراحان داخلی تنها به پیش بینی مکانی برای قرار گیری آکواریوم بسنده می کنند و از محدودیت استفاده آکواریوم در محیط های خاص غافلند . بکار گیری غیر اصولی آکواریوم نه تنها به زیبایی فضا کمک نمی کند بلکه با رشد جلبکها منظر زننده ای را ایجاد می نمایند.