توضيح درباره لينک

تاریخ : پنج شنبه 6 فروردين 1394
بازدید : 3336
نویسنده : وحید بهروز مغانجوقی

مقاله طراحی و اجرای اتصالات جوشی بر آسیب پذیری لرزه ای سازه های فولادی

چکیده :

باگذشت حدود  ۵۰  سال از کاربرد اتصالات جوشی در صنعت ساختمان در ایران هنوز نقایص زیادی در اجرای ساختمانهای فولادی جدید مشاهده  می شود. در یک بررسی اولیه عوامل زیر را می توان به عنوان  دلایل  اصلی نقایص ذکر کرد که در همین مقاله اشاره خواهم نمود:

۱-    عدم طرح دقیق اتصالات جوشی با  توجه به عملکرد مورد نظر آنها

۲ -    عدم انطباق اجرای معمول ساختمان با آیین نامه ها و   دستورالعملها

۳-     کیفیت پایین جوش به علت  عدم وجود آموزش کلاسیک کافی در این زمینه برای مهندسان و جوشکاران

۴-     نبود  نظارت اصولی و دقیق بر اجرای جوشکاری در ساختمانهای شهری در کشور.

در این مقاله بعد از مرور خرابیهای سازه های فولادی در زلزله های گذشته ایران و جهان سعی گردیده تا طراحی و اجرای معمول و سنتی سازه های فولادی جوش شده در کشور با  حالت قابل قبول آن مقایسه گردد. برای این منظور از آیین نامه های معمول طراحی سازه های فولادی ایران و آیین نامه های طراحی کشورهای صنعتی زلزله خیز استفاده شده تا مشخص شود که چه مواردی از اجرا یا آیین نامه ها و دستورالعملهای اجرایی همخوانی ندارد. علاوه بر آن مطالعه ای بر روی نقاط ضعیفی که ناشی از اجرای جوش می باشد انجام گرفته و در پایان پیشنهاداتی برای بهبود وضع موجود و کاهش خطرات ناشی از زلزله ها در این نوع  سازه  ها  ارایه گردیده است.

جهت مطالعه بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمایید.



:: موضوعات مرتبط: دانلود مقالات فارسی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود , مقاله طراحی و اجرای اتصالات جوشی بر آسیب پذیری لرزه ای سازه های فولادی , مقاله ای در مورد جوشکاری , ساختمان , جوشکاری , مقاله جوش , مقالات جوشکاری ساختمان , وحید بهروز , عمران , myth 99 , ,
تاریخ : پنج شنبه 6 فروردين 1394
بازدید : 4463
نویسنده : وحید بهروز مغانجوقی

با نیروهای جانبی مؤثر بر یک سازه ( در اثر باد یا زلزله ) به طرق مختلف مقابله می شود که اثر زلزله بر ساختمانها از سایر اثرات وارد بر آنها کاملا متفاوت می باشد. ویژگی اثر زلزله در این است که نیروهای ناشی از آن به مراتب شدیدتر و پیچیده تر از سایر نیروهای مؤثر می باشند. عناصر مقاوم در مقابل نیروهای فوق شامل قاب خمشی، دیوار برشی و یا ترکیبی از آن دو می باشند. استفاده از قاب خمشی به عنوان عنصر مقاوم در مقابل نیروهای جانبی بخصوص اگر نیروهای جانبی در اثر زلزله باشند احتیاج به جزییات خاصی دارد که شکل پذیری کافی قاب را تأمین نماید.

این جزییات از لحاظ اجرایی غالباً دست و پاگیر بوده و در صورتی می توان از اجرای دقیق آنها مطمئن شد که کیفیت اجرا و نظارت در کارگاه خیلی بالا باشد از لحاظ برتری می توان گفت که دیوار برشی اقتصادی تر از قاب می باشد و تغییر مکانها را کنترل می کند در حالی که برای سازه های بلند قاب به تنهایی نمی تواند در این زمینه جوابگو باشد. حال به ذکر چند نمونه از دیوارهای برشی می پردازیم .
 
جهت مطالعه بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

 

 



:: موضوعات مرتبط: دانلود مقالات فارسی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود , مقاله , دیوار برشی , همه چیز در مورد دیوار برشی , دیوار برشی بتنی , دیوار برشی فولادی , محاسبات دیوار برشی , طراحی دیوار برشی , ,
تاریخ : پنج شنبه 6 فروردين 1394
بازدید : 5960
نویسنده : وحید بهروز مغانجوقی

اندرکنش خاک و سازه همواره تاثیری اساسی بر روی پاسخ های سازه و رفتار دینامیکی سازه ها دارد که این رفتار با توجه به شرایط محل ، نوع سازه و محل قرارگیری سازه متفاوت می باشد …

حجم فایل : 5 MB

جهت دانلود روی لینک زیر کلیک کنید.

Myth 99



:: موضوعات مرتبط: دانلود مقالات خارجی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود , مقاله , اندرکنش خاک و سازه, دینامیکی, رفتار دینامیکی, رفتار دینامیکی سازه, سازه , مقاله انگلیسی , خارجی , مقالات خارجی , وحید بهروز , عمران , myth 99 , ,

به وبسایت دانشجویان امروز ، مهندسان فردا خوش آمدید...

خبرنامه وب سایت:





RSS

Powered By
loxblog.Com